Θεατρικές Ομαδες

Ο χώρος μας είναι κατάλληλος για πρόβες συγκεκριμένων ειδών χορού, που δεν απαιτούν μπάρα και καθρέφτες, και γίνονται χωρίς παπούτσια (εκτός αν πρόκειται για ειδικά παπούτσια εσωτερικού χώρου – μπαλαρίνες κλπ) και δεν απαιτούν μεγάλη ένταση στη μουσική. Ενδεικτικά, κάποια είδη χορού που έχουν ήδη φιλοξενηθεί στο χώρο μας για πρόβες είναι σύγχρονος, barre a terre, αφρικάνικος, oriental, jazz.

Επίσης, ο χώρος μας είναι κατάλληλος για πρόβες θεατρικών παραστάσεων ή και τηλεοπτικών ή διαφημιστικών κλιπ ή άλλων θεαμάτων που ταιριάζουν με το χώρο και τους περιορισμούς που υπάρχουν.
Τέλος ο χώρος μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα ή φωτογραφήσεις.

Σε ένα πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων δημιουργών και ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους, προχωρά το Aerial Lab, σε συνεργασία με το Thrit Store.

Πρόκειται για την δωρεάν παροχή χώρων για τις πρόβες τους, όπως ενημερώνει το Thrift Store, δηλαδή για τo υπόγειo και τις αίθουσες δοκιμών του Aerial lab, το οποίο ανοίγοντας τις πόρτες του στους νέους καλλιτέχνες θα λειτουργήσει ως ένα φυτώριο σύγχρονης δημιουργίας στο θέατρο, στον χορό αλλά και στη μουσική.

Το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και μπορεί να αξιοποιηθεί και από άλλους φορείς.

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ
ΧΑΡΤΗΣ